PIRIPRESS

A Széchenyi Körúti Általános Iskola hivatalos lapja. A Redpress utódja. Mi megmondjuk, elfogyasztjuk, beszámolunk és lefotózzuk.

Szerzők

Friss topikok

ÜVEGTIGRIS 3

2010.12.11. 20:14 piripress

 Szolnokon már ma bemutatták a Tisza Moziban az Üvegtigris 3-at. Az Aktív Rádió a szülinapi partijára hozta el Rudolf Péter filmjét. Az Üvegtigris 3 megőrizte az első rész hangulatát, ám sokkal pörgősebbre sikerült.

A rendező, Rudolf Péter azt mondta a vetítés után: "Nem kell összehasonlítani a három filmet, a szülő se hasonlítja össze a gyerekeit. Szeretem mind a három filmet. Búss Gábor Olivérrel (a forgatókönyvíró - a szerk.) másfél évig írtuk a filmet. A siker sosem garantált, de próbáltunk egy jó vígjátékot összehozni." Az egész filmet ki kellett hozniuk az eredeti környezetéből úgy, hogy a hangulat megmaradjon, de mégis más legyen. A rendező azt is elmesélte, hogy : "Ilyen társasággal jó együtt dolgozni, nehéz dolog a jó poénokat élethűen filmre vinni." A kérdésemre, hogy az első két részben lúzer és szerencsétlen volt Lali karaktere a filmben, a harmadikban pedig szinte minden sikerül neki, azt válaszolta "Nem minden sikerül (nevet), de összességében a karakter próbált egyensúlyozni a sznobság és a lúzerség között."

Farkas Imre Andor

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi tisza üvegtigris

A bejegyzés trackback címe:

https://piripress.blog.hu/api/trackback/id/tr912509664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása