PIRIPRESS

A Széchenyi Körúti Általános Iskola hivatalos lapja. A Redpress utódja. Mi megmondjuk, elfogyasztjuk, beszámolunk és lefotózzuk.

Szerzők

Friss topikok

MA DERÜLT KI, KI LETT A DIÁKIGAZGATÓ

2011.04.01. 21:31 piripress

Ma kiderült, hogy ki lesz 2010/2011-es évek diákigazgatója!!

Mindenki izgult a két igazgatójelöltért Veres Bettina/8.b és Kalmár Dávid/8.a!!

Az állás nagyon szoros volt de a diákok úgy döntöttek, hogy 2010/2011-es évek diák igazgatója... Kalmár Dávid lesz!!

Veres Bettina/8.b :186 szavazat

Kalmár Dávid/8.a : 220 szavazat

A diákigazgató beszéde:

Kalmár Dávid

"Tisztelt Diáktársak!

Engedjétek meg, hogy a diáknap előtt diákigazgatóként pár szót szóljak. Köszönöm, hogy engem választottatok és remélem jól fogjátok érezni magatokat! Gratulálok a másik jelöltnek is, kiválóak küzdött, megérdemelte volna a sikert. Szeretnék egy nagy tapsot kérni a számára!

Kedves nyolcadikosok, osztálytársaim! Az elmúlt hét során megismertétek egymást és küzdöttetek egymásért. Egymás mellett álltatok az emberpróbáló napokban: együtt a legnehezebb is könnyebben elviselhető. Márai Sándor írja egy helyen: "Nemcsak a naptárnak van piros betűs napja. Az élet elhoz másféle, láthatatlan ünnepeket is. Ilyenkor felejts el mindent, figyelj az ünnepre." Ez a mai nap is ünnep számunkra, hiszen egy nemes ellenfelet fektettünk két vállra. Együtt számoltuk a napokat, hogy hányat kell még eddig aludni, április 1-e mától igazi ünnep. Boldogságunk titeket is boldogítson. Sokat tettünk azért, hogy ezzel az délelőttel megajándékozzunk titeket. Kívánjuk, hogy a mai nap szép élmény legyen mindenki számára.

Köszönjük osztályfőnökünknek és mindenkinek, aki bármilyen módon segített, hogy a kampányunkat sikerrel végigvigyük. Egy szónak is száz a vége: kellemes bolondozást kívánunk a mai napra!

Hajrá Széchenyi!"

Kiderül jövőre, hogy Dávid kinek adja át az iskola kulcsát!!

by: Piripress  : - )

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://piripress.blog.hu/api/trackback/id/tr432792220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása