PIRIPRESS

A Széchenyi Körúti Általános Iskola hivatalos lapja. A Redpress utódja. Mi megmondjuk, elfogyasztjuk, beszámolunk és lefotózzuk.

Szerzők

Friss topikok

AKTUÁLIS HÍREK

2011.05.24. 11:29 piripress

DIÁKOLIMPIA - FONYÓDLIGET

Török Noémi beszámolója: "Az idő meg a hangulat remek. Az eredmény eléggé rossz, ugyanis az első körökben már összekerültünk a három legjobb focisulival. Az első meccsen 4:2-re kikaptunk Szekszárdtól, majd 3:2 Tinód javára. Mátraderecskétől 2:1-re kikaptunk, majd 3:1 lett Ercsi javára.

De mindent beleadunk és hajtunk holnap is. Kivéve engem, mert a második meccsen felrúgtak és lesérültem. Bicegek, kenem a lábam és borogatom. De mindenben támogatom a csapatom, ahol tudom. Ui: a Balaton pont jó mi már csobbantunk is. :)"

ORSZÁGOS KOMPETENCIAMÉRÉS

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

Május 25-én (szerdán) 8-12 óráig az ország összes 4. 6. és 8. osztályos tanulója Országos Kompetenciamérésen vesz részt. A mérésben a matematikai eszköztudást és a szövegértési képességet vizsgálják. További kötelező tanórai foglalkozás a mérésben részt vevők számára nem lesz. A teszt kitöltéséhez szükség lesz tollra, vonalzóra és számológépre.

Kérjük a tanulókat, hogy legjobb tudásuk szerint dolgozzanak! A 6. és 8. osztályos tanulókat arra kérjük, hogy a kapott Tanulói kérdőíveket (kitöltve) másnapra hozzák vissza.

Köszönettel: Iskolavezetés

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://piripress.blog.hu/api/trackback/id/tr342928394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása