PIRIPRESS

A Széchenyi Körúti Általános Iskola hivatalos lapja. A Redpress utódja. Mi megmondjuk, elfogyasztjuk, beszámolunk és lefotózzuk.

Szerzők

Friss topikok

Kerítésfestés a suliban

2010.10.12. 11:32 piripress

A "72 óra kompromisszum nélkül" elsődleges célja, hogy a fiatalok közhasznú tevékenységének széleskörű nyilvánosságot biztosítson, láthatóvá tegye az ifjúsági közösségekben folyó önkéntes munkát, növelje annak elismertségét és rámutasson, mire képesek a fiatalok, ha összefognak.

A Széchenyi Körúti Általános Iskola, Sportiskola és AMI is csatlakozott a mozgalomhoz, nálunk a fiatalok kerítésfestéssel valósítják meg az együttes munkát. Ezért pénteken a felsős tanulók festik az iskola kerítését csoportokra beosztva. Ha szülők is szeretnének csatlakozni a mozgalomhoz, akkor ők Kádár-Csomor Gábor tanár urat (kadarcsomor@gmail.com) keressék. A kezdeményezés Ausztriából indult, és 2002 óta számos sikeres projekt alakult meg Németországban és Svájcban is. Hazánkban országos szinten 2007 óta szervezik meg az akciót.

Bővebben:

http://www.oki-iroda.hu/72h/index.php?mit=projekt&mit1=projekt_lista

Szólj hozzá!

Címkék: óra iskola piros szolnok 72 széchenyi tanulók közösen redpress kerítésfestés

A bejegyzés trackback címe:

https://piripress.blog.hu/api/trackback/id/tr412364958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása