PIRIPRESS

A Széchenyi Körúti Általános Iskola hivatalos lapja. A Redpress utódja. Mi megmondjuk, elfogyasztjuk, beszámolunk és lefotózzuk.

Szerzők

Friss topikok

Lányok foci közben

2010.11.16. 07:38 piripress

Sziasztok!

Tegnap a lányok nagy küzdelemben, szoros meccseken kiharcolták a második helyet a műfüves pályán rendezett versenyen. A csapat legjobbja a három gólt szerző Veres Betti (8.b) volt, sokat futott még Török Noémi (8.b) és a védelem oszlopaként Dávid Bea (8.b) diadalmaskodott. Varga Vivi (8.b) kapusként pedig sok góltól mentette meg a csapatot. Lelkesen küzdött: a 7.a-s Szabó Melinda, Lovrity Dóra, Bujdosó Mónika és Tóvizi Evelin, aki gólt is szerzett. Szabó Noémi és Mercz Andi (8.a) kiegészítőként buzdította a csapatot. 2010. december 4-én lesz a 2. forduló.

Üdv, piripress

Szólj hozzá!

Címkék: foci lány november iskola piros szolnok széchenyi

A bejegyzés trackback címe:

https://piripress.blog.hu/api/trackback/id/tr62451667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása