PIRIPRESS

A Széchenyi Körúti Általános Iskola hivatalos lapja. A Redpress utódja. Mi megmondjuk, elfogyasztjuk, beszámolunk és lefotózzuk.

Szerzők

Friss topikok

KÉT HÉTVÉGE - NYOLC ARANY

2010.12.17. 10:34 piripress

Dajka Csenge 4. osztályos tanulónk táncpárjával Dézsi Csabával két hétvégét is bearanyozott. December 4-én Szentesen ötven párt maguk mögé utasítva szerezték meg az első helyet.

Gyermek I. latin és standard táncok kategóriájában. A következő hétvégén, szombaton a Weiner Kupán 4 aranyérmet szereztek a következő kategóriákban: Gyerek I. haladó latin, Gy. II. kezdő latin, Gyerek I. standard és Gyerek II. kezdő standard táncokban. Másnap Szegedre utaztak és a Forma Kupán korcsoportjukban latin és standard kategóriában is a dobogó legmagasabb fokára állhattak. Gratulálunk a párosnak! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://piripress.blog.hu/api/trackback/id/tr972521424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása