PIRIPRESS

A Széchenyi Körúti Általános Iskola hivatalos lapja. A Redpress utódja. Mi megmondjuk, elfogyasztjuk, beszámolunk és lefotózzuk.

Szerzők

Friss topikok

SZAKMAI ELŐADÁSOK AZ ISKOLÁNKBAN

2011.01.13. 09:54 piripress

Tegnap az Észak-alföldi régió 11 intézményéből 24 kolléga részvételével nagyszabású esemény zajlott iskolánkban, melyet jelenlétével Dr. Kállai Mária Szolnok Megyei Jogú Város alpolgármestere is megtisztelt. Az érdeklődők "Az infokommunikációs technológiák alkalmazásában példaértékű intézmény, referenciahely", valamint a "Művészeti nevelés műveltségterületen kompetencia alapú programot megvalósító intézmény" referencia-területet érintő szakmai fejlesztőműhely keretében bemutató órákat láthattak, valamint az ezekhez kapcsolódó szakmai előadásokon, majd az azt követő megbeszéléseken vehettek részt.

Pinto Renoto a 6. b osztályban tartotta bemutató óráját. Témája a következő volt: digitális taneszközök használata a történelem órán. Kádár-Csomor Gábor bemutató órája a 8. a osztályban zajlott. Témája: perspektív szerkesztés egyszerű rajzológéppel. A szakmai előadásokon Pinto Renato a digitális eszközök a humán tantárgyak oktatásban betöltött szerepéről, Szávai István pedig a Vizuálpedagógiai Kapcsoskönyv tartalmáról beszélt. Előadásukban mindketten kitértek a hálózati együttműködés hasznosságára valamint a "jó gyakorlatok" hasznosíthatóságáról.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://piripress.blog.hu/api/trackback/id/tr162580614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása