PIRIPRESS

A Széchenyi Körúti Általános Iskola hivatalos lapja. A Redpress utódja. Mi megmondjuk, elfogyasztjuk, beszámolunk és lefotózzuk.

Szerzők

Friss topikok

HÁROM TIZENÉVES LÁNY MEGHALT BUDAPESTEN

2011.01.16. 18:49 piripress

Szombat este 23 óra után pánik tört ki, a tömeg kiáramlott a budapesti West Balkán szórakozóhelyről, ekkor halt meg a három lány, akik közül ketten is gimnazisták lehettek. A rendőrség szerint kizárható, hogy a tragédiát késelés okozta, bár az első hírekben még ez szerepelt. Az NNL-esek szerint ezt az magyarázhatja, hogy a második szint fölött, ahol feltorlódott a sor, a tömegben valaki azt kiáltotta, hogy "késelés". A közlemény szerint "valószínűleg ez okozhatta a pánikot és késztette arra az embereket, hogy tömegesen elinduljanak le a lépcsőn, a kijárat felé, amely végül tragédiához vezetett".

Tények:

 

  • Szombat éjjel három fiatal lány életét vesztette a budapesti West Balkán szórakozóhelyen
  • 23 óra után pánik tört ki, a tömeg kiáramlott a szórakozóhelyről, a lányok ekkor haltak meg
  • Vizsgálják a szervezők felelősségét, illetve igazságügyi orvosszakértő bevonásával a fiatalok halálának pontos okát is
  • A terézvárosi polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint a hely kérvényezte nyilvántartásba vételét, azonban ez alapján csak háromszázan, este 10-ig tartózkodhattak volna bent

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest tragédia

A bejegyzés trackback címe:

https://piripress.blog.hu/api/trackback/id/tr812588433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása