PIRIPRESS

A Széchenyi Körúti Általános Iskola hivatalos lapja. A Redpress utódja. Mi megmondjuk, elfogyasztjuk, beszámolunk és lefotózzuk.

Szerzők

Friss topikok

A LESZOKASVONAL.HU PÁLYÁZAT SZERVEZŐINEK LEVELE

2011.02.04. 17:27 piripress

 Kedves Pályázó!

Nagyon örülünk, hogy munkájával részt vesz videó pályázatunkon.
Mindannyian nagy izgalommal vártuk a beérkező videókat a szavazás alakulását.

Egy  a pályázat céljához, a pályázatot kiíró Dohányzásról Leszokást Támogató Központhoz méltatlan esemény, nevezetesen az egyik videóra leadott valótlannak tűnő szavazatmennyiség zavarta meg a nemes versengést rögtön az első szavazási napon.

Az esetet saját eszközeinkkel kivizsgáltuk, a leadott szavazatok bizonyíthatóan nem kapcsolhatók az érintett pályázathoz, vagy annak szerzőjéhez, elképzelhető akár az is, hogy egy külső forrásból származó rosszindulatú beavatkozásról van szó. Le kell szögezni azt is, hogy az érintett videóra valós szavazatok is érkeztek, amelyeket figyelembe  veszünk a szavazási folyamat során.

Az ilyen jellegű “támadás” elkerülése és  a szavazás biztonságossága érdekében megtettük a szükséges lépéseket. Az érintett videóra leadott szavazatokból a pályázóval egyeztetve 41-et vettünk figyelembe, így a szavazás innen folytatódik.

Bízunk abban, hogy ezzel mindenki számára megnyugtatóan lezárjuk ezt a kellemetlen epizódot, és közösen minél több honfitársunknak segítünk a leszokásban, vagy éppen az ehhez szükséges első lépés meghozatalában.

Üdvözlettel:

A Dohányzásról Leszokást Támogató Központ munkatársai

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://piripress.blog.hu/api/trackback/id/tr552639011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása