PIRIPRESS

A Széchenyi Körúti Általános Iskola hivatalos lapja. A Redpress utódja. Mi megmondjuk, elfogyasztjuk, beszámolunk és lefotózzuk.

Szerzők

Friss topikok

LESZOKASVONAL.HU PÁLYÁZAT

2011.02.04. 17:45 piripress

 Kedves Szülők, Gyerekek, Ovisok, Sulihonlap-olvasók és Kollégák!

A film készítői nevében szeretném kérni Önöket (és Titeket), hogy szavazzunk a www.leszokasvonal.hu oldalon az Oltsd el! c. - sokak szerint remekül sikerült - filmünkre, mert az egyik videóra leadott valótlannak tűnő szavazatmennyiség visszavonása után nem vagyunk esélytelenek. Sőt!

 

Gondoljunk bele, hogy hányan is járunk az iskolába és a szülők pedig a munkahelyükről, illetve otthonról is szavazhatnának. Egy nap alatt meg lehetne fordítani a verseny állását, hogy a nyereményhez juthasson az iskola. Szóval hajrá Széchenyi, fordítsuk meg az állást és nyerjük meg a viadalt! (Egy IP címről, egy nap, egyszer lehet szavazni.)

 

A szervezők levele - röviden - az irreális szavazatot kapott film miatti módosításról:

"Egy a pályázat céljához, a pályázatot kiíró Dohányzásról Leszokást Támogató Központhoz méltatlan esemény, nevezetesen az egyik videóra leadott valótlannak tűnő szavazatmennyiség zavarta meg a nemes versengést rögtön az első szavazási napon. Az ilyen jellegű “támadás” elkerülése és a szavazás biztonságossága érdekében megtettük a szükséges lépéseket. Az érintett videóra leadott szavazatokból a pályázóval egyeztetve 41-et vettünk figyelembe, így a szavazás innen folytatódik.

Üdvözlettel: A Dohányzásról Leszokást Támogató Központ munkatársai"

Teljes levél elolvasható itt.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://piripress.blog.hu/api/trackback/id/tr922639037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása