PIRIPRESS

A Széchenyi Körúti Általános Iskola hivatalos lapja. A Redpress utódja. Mi megmondjuk, elfogyasztjuk, beszámolunk és lefotózzuk.

Szerzők

Friss topikok

SZÜLŐK-NEVELŐK BÁLJA

2011.02.10. 18:22 piripress

 Tisztelt Szülők!

A Széchenyi Körúti Általános Iskola, Sportiskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 2011. február 19-én 19.00 órától megrendezi a SZÜLŐK-NEVELŐK BÁLJÁT, amelyre tisztelettel meghívjuk Önöket. A bál bevételét az iskola udvarán elhelyezett játékok, kerti bútorok beszerzésére fordítjuk.

A bál rövid műsorral kezdődik, majd vacsorával folytatódik. Ezt követi a hajnalig tartó mulatság, benne a tombolahúzás. A tombolajegyek a helyszínen kaphatók.

Báli belépők még vásárolhatók az iskola titkárságán 3000 Ft/fő áron. Kérjük támogassa rendezvényünket tombolatárgy felajánlásával.

Jó szórakozást kívánva szeretettel várjuk Önöket!

Szólj hozzá!

Címkék: iskola piros szolnok felső széchenyi alsó iskolagyűlés

A bejegyzés trackback címe:

https://piripress.blog.hu/api/trackback/id/tr162652153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása