PIRIPRESS

A Széchenyi Körúti Általános Iskola hivatalos lapja. A Redpress utódja. Mi megmondjuk, elfogyasztjuk, beszámolunk és lefotózzuk.

Szerzők

Friss topikok

NA MIZU MIZU MIZU

2011.02.11. 22:28 piripress

 Nemrég ért véget a Pirosiskolában a farsang, amit az 5.A osztály csapata nyert meg, az 5.b és a 7.b előtt. Gratulálunk nekik és minden résztvevőnek.

A farsangot a 7.b-ből három tanuló nyitotta a "Guns N Roses: Dont Cry" című zenéjével. Kolozsvári Patrik: gitár, Fridrich Donát: dob, Bárány Petra: ének.
Farsang után volt nagy zene-bona, elején döcögősen - nem leltük a mély hangokat - de a végén fánkevősen, Innásan, Flourosan, Black Eyed Peasesen. Rihannát is megtaláltuk, de Aranyeső most nem volt. Enrique majdnem. Köszönjük a "partyszervezőszakemberek" gyors segítségét, köszönjük, hogy ilyen sokan, ilyen lelkesen ugráltatok. Remélem mindenki fáradt és alszik. :)

by: Piripress

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://piripress.blog.hu/api/trackback/id/tr672654990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása