PIRIPRESS

A Széchenyi Körúti Általános Iskola hivatalos lapja. A Redpress utódja. Mi megmondjuk, elfogyasztjuk, beszámolunk és lefotózzuk.

Szerzők

Friss topikok

ITT VAGYUNK

2011.01.10. 11:21 piripress

Az iskolagyűlés zárásaként a 7.b-s fiúkból álló "Itt vagyunk" nevű zenekar első felépését nézhette meg közel 400 gyermek és tanár.

Kicsit izgultak a gyerekek (Kiss Péter, Kolozsvári Patrik, Fridrich Donát, Danics Dávid) és az egy felnőtt (Farkas Imre Andor) is, aki velük együtt fellépett. Ha bárkinek mersze van kiállni ekkora közönség elé így első alkalommal, azok előtt le a kalappal. Reméljük lesz jövője a zenekarnak. Az Omega is így kezdte. Legközelebb farsangon láthatjuk őket.

Hamarosan itt olvashatjátok az első interjút velük.

Szólj hozzá!

Címkék: zene interjú sport itt iskola tanárok piros zenekar január felső széchenyi tanulók vagyunk szereplés iskolagyűlés redpress 7b

A bejegyzés trackback címe:

https://piripress.blog.hu/api/trackback/id/tr752573688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása